Corneliusbalen

Corneliusbalen

Corneliusbalen är Teknologkårens återkommande vårbal som bjuder in Teknologkåren och andra vänner i Lund för att med pompa och ståt hylla den kår vi arbetar för! Gillar du att anordna fester där stil och överflöd står i fokus? Då är detta stället för dig!


Funktionärsposter under Corneliusbalen


Balmästare

Som Balmästare leder du projektgruppen i dess arbeta att arrangera Corneliusbalen. Du har övergripande koll på ekonomin och planerandet av balen.Du träffar även en massa nya och intressanta människor i din projektgrupp.Kanske har balen någon ny intressant samarbetspartner som gör att balen blir sådär extra bra? Endast du tillsammans med din grupp kan bestämma det!

Baladept

Som medlem i projektgruppen för Corneliusbalen har du möjlighet att påverka allt ifrån vad det övergripande temat på balen skall vara till vilken mat som serveras på borden. Kanske är balen i Gasqusalen, kanske är den i Blå Hallen? Dessa frågor kan endast du svaren på! Du träffar dessutom en härlig skara människor som alla är lika taggade på att göra balen till den bästa som Teknologkåren skådat!