Om du redan är medlem kan du logga in för att ändra dina uppgifter och adress, skriva ut kvitto och söka efter andra studenter.

 

Här är några av fördelarna med att vara medlem i vår studentkår:

Namnl%2525C3%2525B6s%252Bdesign.jpg

Information: Studentlund, Nationer och AF

Teknologkåren är inte en del av samarbetet Studentlund och kan därför tyvärr inte hjälpa dig som student med medlemskap gällande Studentlund, andra studentkårer, nationer eller AF. Är du intresserad av medlemskap där eller behöver hjälp med ditt medlemskap så ber vi dig besöka https://www.studentlund.se/ eller din nation.

Har du flyttat?

Kåren får inga uppgifter ur folkbokföringen, därför är det viktigt att du adressändrar om du flyttar. Om du glömmer att adressändra kommer ditt medlemskort att hamna på Kårexpeditionen. 

Samt glöm inte anmäla fyllt till skatteverket. 
Med en e-legitimation kan du använda Skatteverkets e-tjänst för att göra flyttanmälan, snabbt och enkelt. Läs mer och gör din flyttanmälan på Skatteverkets webbplats: www.skatteverket.se/studentflytt

Kårlegitimation och student-ID

Som medlem i kåren erhåller du ett medlemskort som fungerar som både kår- och studentlegitimation. På detta vis kan du åtnjuta alla fördelar med medlemskapet men också ta del av hundratals lokala och nationella rabatter (t.ex. SAS/SJ för dig som läser 75% eller mer)

unnamed (3).png